Over ons

Finance een harde mannenwereld? Niet bij ons. We zijn een jong en ambitieus accountantskantoor onder leiding van Manuella De Mol. Met onze ruime ervaring in zowel accountancy, boekhouding, fiscaal advies en ondernemersadvies zorgen we ervoor dat je ’s nachts op beide oren kan slapen. We maken komaf met de papiermolen zodat jij kan blijven dromen.

We gaan prat op deze drie pijlers:

Of je nu een startende of rasechte ondernemer bent, op Countable kan je rekenen!

Ons bedrijf

Wij zijn een jong en ambitieus accountantskantoor onder leiding van Manuella De Mol. Het kantoor is gelegen in het hart van Oost-Vlaanderen maar we zijn actief over heel België.

Alle ondernemerstypes kunnen bij ons terecht. Of je nu een starter bent of een rasechte ondernemer. De rode draad is ambitieus ondernemen.

Onze visie

Finance hoeft geen koele en afstandelijke materie te zijn. Integendeel zelfs. We verkiezen een menselijke aanpak waarbij we de klant centraal stellen en geen enkele vraag te veel is. Een persoonlijke relatie met onze klanten vinden we belangrijk. Ook al zijn we de hele dag met cijfers bezig, voor ons ben jij geen nummer.

We hebben doorgedreven vakkennis en dossierkennis in huis. We investeren niet alleen in de juiste mensen maar ook in de juiste tools. Een compleet digitale boekhouding maakt dat er meer tijd overblijft voor de essentie. De groei van jouw zaak. Daar kan je op rekenen.

Onze waarden

De missie van Countable is maar zo sterk als haar waarden. Voor ons zijn wederzijds respect, transparantie, vakkennis en ondernemerschap van onmisbare waarde. Deze waarden dragen wij zowel intern als extern uit. Naar elkaar als collega’s, naar onze klanten en ook naar potentiële medewerkers. Alleen op die manier willen en kunnen wij dag in dag uit onze missie volbrengen en onze klanten uitstekende service bieden.

Ons team

Manuella De Mol

Bestuurder

Nicky Boone

Dossierbeheerder

Cindy Pieters

Dossierbeheerder

Nancy Rogiers

Dossiermanager

Nancy Vandervieren

Dossiermanager

Jane Raes

Dossierbeheerder

Lut D’Heer

Dossierbeheerder

Nathalie De Mangelaere

Dossierbeheerder /
interne boekhouding

Lindsay Cools

Facility

Annelore Vermeersch

Dossierbeheerder

Laura Van Assel

                    Dossierbeheerder

Matteo De Vriese

                    Dossierbeheerder

Andries De Keyser

                    Bedrijfsjurist