Over Annelore

Annelore is afkomstig uit een groot, warm en levendig gezin. Ze is een echte spelletjesfanaat en houdt ervan om tijd door te brengen met haar gezin en familie. Tijdens haar studie Toerisme aan de Erasmus Hogeschool Brussel kreeg ze tevens de kans om stage te lopen bij TUI aan de Costa del Sol. Al deze zaken hebben ertoe bijgedragen dat Annelore een echte teamplayer is maar ook zeer goed haar plan kan trekken.

Annelore deed in de jaren na haar studie heel wat relevante ervaring op in de reissector. Zo werkte ze bij Neckermann en Zuiderhuis. Bij die laatste kreeg ze de kans om complete verantwoordelijkheid over de interne boekhouding te nemen. Een uitdaging die ze met twee handen gegrepen heeft. In die tijd werkte ze reeds nauw samen met Countable. En zo ging dan uiteindelijk de bal aan het rollen. 

Annelore was altijd al gefascineerd door de wondere wereld van boekhouding en fiscaliteit. Bij Countable krijgt ze de kans zich nog meer te gaan verdiepen. Annelore werkt sinds oktober 2022 als dossierbeheerder bij Countable.