Over Claudine

Wij zijn verheugd om Claudine te mogen verwelkomen in ons team. Claudine heeft West-Vlaamse roots en is door de liefde in Oost-Vlaanderen terechtgekomen. Van het vele pendelen had ze op een gegeven moment genoeg, het was tijd om een job dichter bij huis te zoeken.

In haar zoektocht naar die job heeft ze heel wat verschillende partijen aangeschreven, de keuze voor Countable was dan ook een zeer doordachte beslissing. Deze manier van handelen en beslissen typeert ook echt wie Claudine is. Ze is zeer punctueel en draagt zorgvuldigheid hoog in het vaandel. Die werkwijze vormt een mooi tegenwicht voor ondernemers die soms meer vanuit de buik beslissen.

Claudine brengt een schat aan ervaring mee in het ondersteunen van ondernemers. Ze begon haar carrière bij een accountantskantoor en maakte daarna de overstap naar de interne boekhouding van een onderneming, waar ze als CFO ook verantwoordelijk was voor de complete HR-afdeling, van A tot Z.

Kortom, Claudine heeft aan beide kanten van de tafel gezeten. Ze kijkt ernaar uit haar opgedane kennis nu te kunnen delen met Manuella en het hele team.

Naast het werk deelt Claudine met haar man een passie voor het culinaire. Is het geen tête-à-tête met haar man, dan mag het ook een gezellige babbel met vrienden en familie zijn.