Onze Diensten

Cijfers en regels te complex? Bij ons niet. Naast de dagelijkse verwerking van facturen en bankverrichtingen bieden we een totaalpakket aan advies en ondersteuning op maat. Dit allemaal in klare taal. Zo krijg jij een steeds scherper inzicht in je cijfers. Daar kan je op rekenen!

Accountancy

Wil je je financiële administratie uitbesteden? Dat kan. Wij nemen dit volledig uit handen. Bovendien wapenen we je met digitale tools zodat we meer tijd kunnen investeren in de groei van jouw zaak.

Alle ondernemerstypes kunnen bij ons terecht. Of je nu onderneemt met een eenmanszaak of als vennootschap, de rode draad is ambitieus ondernemen. Wij staan je bij met een slimme en creatieve aanpak. 

Fiscaliteit

Niemand wil te veel betalen, dat begrijpen wij als geen ander. Belastingen zijn nu eenmaal een onontbeerlijk deel van het ondernemerschap. Toch gaat fiscaliteit veel verder dan dat. Ons team van vakexperten optimaliseert elk dossier met de nieuwe wetgeving en maatregelen in acht genomen.

We bieden praktische oplossingen met een meerwaarde op alle gebieden die zowel het persoonlijke als professionele verhaal in evenwicht brengen.

Consulting

Een luisterend oor bieden, meedenken in het dagelijkse ondernemerschap en strategische beslissingen uitwerken die jou als ondernemer slimmer maken. Dit zijn slechts enkele zaken
waar wij sterk op inzetten bij Countable. Krijg een klare kijk op je cijfers en pluk de vruchten van een compleet digitale administratie. Zo krijg jij meer
tijd om kort op de bal te spelen en écht te ondernemen.